İngiltere’de Hikayenin Kalbine Yolculuk

Storytelling Academy olarak #İskoçya, Birleşik Krallık’ta #UK düzenlenen #HeartoftheStory eğitim programında Türkiye’yi temsil ettik.
12 farklı ülkeden 25 profesyonel eğitmenin katıldığı programda dünya çapında kullanılan yeni yöntem ve hikayeleri masaya yatırdık!
Aldığımız bu harika eğitimin yanı sıra; “#StorytellingGames” adlı bir oturum yaparak, Türkiye’de kullandığımız yöntemleri uluslararası bir alanda uygulama fırsatı bulmak müthiş bir deneyimdi.
Eğitmen ve koordinatörlerimize, ev sahipliği için de #NewboldHouse‘a çok teşekkürler!
Keyifle geçen bir haftanın sonunda elimizde bolca malzeme, yeni bilgi ve uluslararası işbirlikleriyle ülkemize geri dönüyoruz.
Gökten düşen yeni eğitim ve hikayeler için takipte kalın! 
…………
As Storytelling Academy we attended #Storytelling #Training Programme “#HeartoftheStory” in Scotland, UK.
With nearly 25 trainers from 12 different countries participating in the program, we have learned new methods and stories used around the world!
In addition to this wonderful training, We made a session called “#StorytellingGames” and found an opportunity to implement an international field of methods that we used in Turkey.
At the end of a pleasant week, we return to our country with plenty of materials, new knowledges and international cooperations.
Stay tuned for new trainings and stories fall from the sky! 

August, 2017

UK